Секрет перемоги у другому турі – дуже простий, – штаб Порошенка в Луцьку. ВІДЕО

Секрет перемоги у другому турі – дуже простий, – штаб Порошенка в Луцьку. ВІДЕО

Попри суттєвий відсотковий відрив та другу позицію після першого туру президентських виборів, команда чинного президента вважає, що сам процес пройшов демократично. Керівник спецпроекту «Команда Порошенка» в Луцьку Юрій Моклиця каже, тут просто потрібно визнати, що десь таки недопрацювали.

Про це йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.

«Ми зараз займаємося тим, що робимо висновки. Тому я вважаю, що все добре, добре, що є боротьба і вона ще буде. Ми налаштовані на ривок», – зазначив чоловік. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Кому – Ляшко, кому – Смешко. Хто і як на Волині повірив кандидатам

Насправді секрет перемоги у другому турі, зазначає Моклиця, дуже простий. Кожен, хто підтримує Порошенка, повинен привести з собою на дільницю ще двох людей, котрі стануть однодумцями у виборі.

«Один має бути той, хто з якихось причин не проголосував в першому турі,  а друга людина –  один з тих, хто визначився за іншого кандидата», – додав Юрій Моклиця.

«Якщо наприклад взяти по Луцьку –  55% людей проголосували не за Порошенка і не за Зеленського. Тобто оці 55% боротьба зараз буде за них», – зауважив керівник спецпроекту «Команда Порошенка» в Луцьку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що треба зробити, щоб Порошенко виграв. БЛОГ

Сконтактувати з представником команди Володимира Зеленського на Волині намагалися протягом двох днів  Напередодні, Валерій Стернійчук посилаючись на велику зайнятість відмовився коментувати ситуацію.

«Є просто дуже важливі речі, всі виїхали і всі боремося. Боремося з ситуацією яку бачимо. Зхаищаємо кожен протокол і кожну дільницю», – зазначив керівник штабу Володимира Зеленського на Волині Валерій Стернійчук.

Натомість, Валерій Стернійчук пообіцяв надати коментарі пізніше. Щоправда, і цього на жаль, не сталося. Пів дня, чоловік узгоджував те, що говоритиме, з київським штабом, а потім просто перестав піднімати слухавку.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Керівниця компанії WEST AUTO HUB Юлія Риковська – у програмі «На підборах». ВІДЕО
Наступна новина Лучанин розмалював церкву ПЦУ сатанинськими знаками. Замовлення дали з Росії
Останні новини
Схожі новини