«Хай звільняють», - Сидор про Уляну Супрун

«Хай звільняють», - Сидор про Уляну Супрун
Джерело фото: Volyn24.com

В.о. головного лікаря Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор виступає за звільнення очільниці Міністерства охорони здоров’я Уляни Супрун.

Про це медик розповів у коментарі «Першому».

Нагадаємо, 2 жовтня комітет Верховної Ради з питань охорони здоров’я одноголосно підтримав звернення до Кабміну щодо звільнення в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун та її заступника Олександра Лінчевського

Багаторічний очільник Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор підтримує позицію комітету.

«Нам потрібна бюджетно-страхова медицина. Так як у всьому світі – бідних людей забезпечує страхуванням держава, а є люди, які можуть самостійно оплатити медичні послуги. Для цього потрібно ухвалити закон, передбачити витрати. Бо зараз податки великі йдуть, але куди – хто його знає. А що вони там в міністерстві роблять, я не знаю. Про страхову медицину ніхто не говорить», - зауважив посадовець.

«Ніхто з медиків незгідний з тими реформами, які вона пропонує. Тим більше, на третьому рівні, до якого належить і обласна лікарня, реформа почнеться аж у 2020 році. А якою вона буде, ніхто не знає. Уляна Супрун жодного разу не зустрічалась з головними лікарями і нічого не пояснювала», - запевняє Іван Сидор.

«Нам потрібен міністр-практик, який бачив би світло в кінці тунелю, а не на початку включив лампочку, а там Бог знає що буде. Хай звільняють», - додав медик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 4 жовтня: долар і євро здорожчали
Наступна новина Monatik підкорює сцени найпопулярніших телепроектів країни. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини