Кількість загиблих у смертельній аварії на Рівненській зросла

Кількість загиблих у смертельній аварії на Рівненській зросла

Учора, 3 січня, в Луцьку на вулиці Рівненській автомобіль «OPEL Omega» врізався у відбійник. Загинули двоє пасажирів транспортного засобу, водія госпіталізували.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Автопригода сталася ввечері, майже о 22 годині. За кермом автомобіля «OPEL Omega» перебував 23-річний житель обласного центру. Ймовірно, водій не впорався з керуванням і допустив зіткнення транспортного засобу із відбійником. У наслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє 24-рінчих пасажирів автомобіля. Водія госпіталізували до відділення травматології Луцької міської клінічної лікарні.

Слідчі Луцького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Раніше повідомлялося, що у Луцьку сталася смертельна ДТП на вулиці Рівненській.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У деяких районах Луцька знову не вивозять сміття
Наступна новина Укрпошта веде господарський спір з видавцем газети «Експрес», – Ігор Смілянський
Останні новини
Схожі новини