Ківерцівська райрада підніматиме червоно-чорний прапор

Ківерцівська райрада підніматиме червоно-чорний прапор

Сьогодні, 20 березня 2018 року, відбулася чергова сесія Ківерцівської районної ради. Більшістю голосів районна рада прийняла рішення вивішувати червоно-чорний прапор під час пам’ятних дат національно-визвольної боротьби українського народу та вшанування наших національних Героїв.

Про це повідомляє «ВолиньUA».

Відповідний проект рішення був внесений на сесію фракцією ВО «Свобода». Доповідав із цього питання голова фракції ВО «Свобода» в районній раді, заступник керівника виконавчого апарату районної ради Анатолій Пушкін.

У підсумку, депутати районної ради більшістю голосів ухвалили рішення вивішувати червоно-чорний стяг у дні, пов’язані з визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшанування пам’яті Героїв.

Нагадаємо, що це вже 15-а місцева рада на Волині, яка прийняла таке рішення. Раніше подібні рішення ухвалили: Камінь-Каширська міська, Камінь-Каширська районна, Рожищенська районна, Ратнівська районна, Шацька районна, Горохівська міська, Турійська селищна, Рожищенська міська, Ковельська міська, Ковельська районна, Іваничівська районна, Володимир-Волинська района, Берестечківська міська та Любомльська районна ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які статки задекларував головний патрульний Волині. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку вшанували пам'ять спочилого митрополита Ніфонта. ФОТО
Останні новини
Схожі новини