«Класна схема, головне – прибуткова», – лучанин про проблему із повіркою газових лічильників

«Класна схема, головне – прибуткова», – лучанин про проблему із повіркою газових лічильників

Лучанин Богдан Ульчак озвучив проблему, з якою зіткнулися багато містян: газовики знімають у будинку лічильники для повірки, прилади виявляються несправними, проте замінити їх за власний кошт «Волиньгаз» відмовляється. При цьому лучанин дивується, що знаходиться багато людей, які таки купують нові лічильники за свої гроші.

Про це ідеться у його дописі у Facebook.

«20.10.2017 року в моєму будинковолодінні представники ПАТ "Волиньгаз" зняли для повірки лічильник... Лічильника немає досі... Мій виявився чомусь не придатний, а відтак вони зобов’язані його замінити на новий за власний кошт. Проте у структури, яка є монополістом, надприбутковою фірмою, таких лічильників (безкоштовних) немає. А от придбати за гроші – лічильники є», – дивується чоловік.

« За цей час інша структура ТОВ "Волиньгаз збут" активно обліковує і розраховує спожитий моєю родиною газ – за аналогічний період минулого року», – додає він.

Як зазначає Богдан Ульчак, з такою ситуацією зіткнулися тисячі волинян.

«І дивним є те, що люди купують нові лічильники за власні кошти, платять за їх встановлення і т. д. Класна схема... Головне – прибуткова... Можна було б промовчати, вчергове махнути рукою, але мушу повоювати… Просто сам себе не буду поважати, як промовчу», – зазначив лучанин.

У «Волиньгазі» відповіли на критику лучанина. Зокрема, пояснили, чому не встановлюють новий лічильник власним коштом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому виші організували конкурс проектів студентського дозвілля. ВІДЕО
Наступна новина На Волині презентували книгу про українсько-польське протистояння 40-х років. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини