Кличко у Швейцарії представив Київ як місто фіналу Ліги чемпіонів

Кличко у Швейцарії представив Київ як місто фіналу Ліги чемпіонів
У Ньоні відбулася зустріч Віталія Кличка з Мартіном Калленом - виконавчим директором Ліги чемпіонів УЄФА, з яким обговорили організаційні та логістичні моменти проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві.

Мер Києва Віталій Кличко презентував Київ, як місце проведення фіналу Ліги чемпіонів-2018 на церемонії жеребкування 1/2 футбольного турніру. Про це в п'ятницю, 13 квітня, повідомляє прес-служба мера Києва.

Церемонія відбулася в швейцарському Ньоні.

«Скажу чесно: як мер Києва я щасливий, що моє місто у 2018 році став європейською футбольною столицею. Київ уперше прийматиме таку велику подію у світі спорту, як фінал Ліги чемпіонів УЄФА. І для нас це дуже важливо. Адже спорт не має кордонів і дійсно здатен змінити світ. Я переконаний в цьому як професійний спортсмен і як мер української столиці, який робить її спортивним містом», - сказав Кличко.

Участь у жеребкуванні взяв посол фіналу Ліги чемпіонів в Києві, український футболіст, нині головний тренер збірної України Андрій Шевченко. Він допомагав керівникам УЄФА визначати пари команд, які боротимуться за престижний трофей.

Церемонію дивилися мільйони телеглядачів в усьому світі, в тому числі і в Україні.

Також в Ньоні відбулася зустріч Кличка з керівництвом УЄФА, зокрема, з Мартіном Калленом - виконавчим директором Ліги чемпіонів УЄФА, з яким обговорили організаційні та логістичні моменти проведення заходів фіналу Ліги чемпіонів у Києві.

 

 

 

 

 

 

 

kiev.klichko.org

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня на НСК Олімпійський у Києві. Кличко сподівається, що столицю України відвідають понад 100 тисяч туристів, які приїдуть саме на фінал головного європейського футбольного турніру. До цієї події для вболівальників в місті буде відкрито кілька фан-зон.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Netflix платитиме гроші тим, хто буде дивитися його фільми
Наступна новина Авіаперевезення в Україні зросли на 13%
Останні новини
Схожі новини