Самоврядці з Волині поїхали на діалог із владою

Самоврядці з Волині поїхали на діалог із владою

У Тернополі Асоціація міст України проводить дводенний захід «День Діалогу з владою».

Захід проходитиме 24-25 вересня в Українському домі «Перемога» в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

Серед учасників, яких близько 400, – голови громад-членів АМУ, народні депутати України, міністри, представники урядових структур та парламенту, а також проектів міжнародної технічної допомоги – партнерів АМУ, експертного середовища.

Присутня там і делегація Волинського РВ АМУ на чолі з виконавчим директором відділення Богданом Самойленком. Присутній на заході і Василь Гром, консультант з бюджетних питань АМУ, який працює на Волині в межах проекту «ПУЛЬС».

Відкрив захід Київський міський голова Віталій Кличко. Перед присутніми виступив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

У рамках «Дня Діалогу з владою» заходу відбудеться урочиста церемонія підписання Меморандуму про наміри та взаєморозуміння між Асоціацією міст України та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Цьогорічний День Діалогу присвятили обговоренню результатів та викликів реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення територіальних громад, впровадження секторальних реформ, а також законодавчого забезпечення житлово-комунального господарства та містобудування.

Нагадаємо, що День Діалогу з владою – традиційний щорічний захід, що є майданчиком для обговорення питань та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.

Тамара ЗУБЕНКО, консультант з комунікацій АМУ, Волинське РВ АМУ

Фото Богдана Самойленка, Світлани Прокофьєвої, консултанта з комунікацій АМУ, Житомирського РВ АМУ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку знесли аварійний балкон. ФОТО
Наступна новина Вголос про очевидне: у мережі з’явився документальний фільм про волинян на війні. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини