Князівська бригада отримала лист подяки від Президента Латвії. ФОТО

Князівська бригада отримала лист подяки від Президента Латвії. ФОТО

14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого в особі її командира полковника Олександра Охріменка отримала лист подяки зі словами постійної незмінної підтримки від Президента Латвії Егілса Левітса.

Про це розповіли в пресслужбі бригади. 

Нещодавно Князівська бригада через латвійських друзів-волонтерів передала главі Латвії фронтові сувеніри, подяки та мотиваційний прапор бригади на знак вдячності за багаторічну підтримку. Бригадні подарунки, зокрема, мотиваційний прапор Князівської бригади, зайняли почесне місце в Ризькому замку – резиденції Президента Латвії.

«Лист подяки від Егілса Левіса є для всіх наших воїнів не лише свідченням визнання доброго імені, заслуг нашої бригади у визвольній вирішальній цивілізаційній війні та її вкладу в нашу Перемогу на світовому рівні. Лист подяки нам від глави Латвії є і запевненням у тому, що латвійський народ і надалі впевнено підтримуватиме нас у нашій боротьбі.Дякуємо! Пишаємося дружбою, пане Президент і весь латвійський народе! Разом до Перемоги!»,  – зазначили в Князівській. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Почім продають лепеху на Старому базарі в Луцьку
Наступна новина У громаді на Волині повідомили про загибель ще одного Захисника
Останні новини
Схожі новини