Коли на Волині розпочнеться опалювальний сезон

Коли на Волині розпочнеться опалювальний сезон

Опалювальний сезон на Волині розпочнеться без змін: у жовтні, коли середньодобова температура протягом трьох діб буде нижчою восьми градусів тепла.

Про це «Силі правди» розповіли у Волинській обласній військовій адміністрації та на державно-комунальному підприємству «Луцьктепло».

Усі луцькі котельні готові, а на деяких оновили обладнання. Загалом на це цього року витратили 11 мільйонів гривень.

Загалом цього року працівники ДКП «Луцьктепло» замінили шість кілометрів тепломереж. Зокрема, за 6 мільйонів гривень капітально відремонтували проблемну ділянку тепломережі від вулиці Конякіна до ринку «Формула».

Сьогодні у Луцьку із 132 кілометрів теплових мереж вважаються зношеними 80%. Ще п’ять років тому ця цифра була значно гіршою. Тоді у Луцьку аварійними були 95% тепломереж. У попередні роки мережі оновлювали за кредитні кошти, цього року – за бюджетні.

Завдяки реалізованим міжнародним проєктам вдалося модернізувати і котельні: закрити старі підвальні і дахові; перепід’єднати будинки, які вони обслуговували, до нових сучасних. З поміж інших можна виділити котельню в мікрорайоні «ЛПЗ», де новий твердопаливний котел нині забезпечує мешканців гарячою водою влітку. Це було зроблено два роки тому. А цього року до цієї котельні приєднали ще декілька будинків, які раніше обслуговувала котельня на вулиці Даньшина.

Читайте також: Волинь на 90% готова до опалювального сезону


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Криміналісти з Волині працюють на місці масового поховання біля Ізюма
Наступна новина Здай російську книгу – допоможи ЗСУ: на Волині організували збір макулатури
Останні новини
Схожі новини