Коли на Волині розпочнеться реєстрація на пробне ЗНО

Коли на Волині розпочнеться реєстрація на пробне ЗНО

Учасники ЗНО-2022 матимуть право скласти тести з десяти предметів впродовж основної сесії.Попередні роки випробування передбачалося щонайбільше з п’яти предметів. Реєстрація на пробне тестування для підготовки до Зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 5 січня.

Про це розповіла Суспільному завідувачка відділу ЗНО Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Корнейко.

Зі слів Алли Корнейко, п’ять перших предметів учасники ЗНО здають за кошти держави. "Шосте і наступні тестування учні оплачують власними коштами. Загалом ЗНО нараховує 13 навчальних предметів", – зазначила завідувачка обласного центру оцінювання.

Алла Корнейко додає: вартість платних тестів поки невідома. Для Державної підсумкової атестації, які і раніше, потрібно обов’язково скласти чотири предмети: українську мову, математику, історію України, або іноземну мову. Четвертий предмет – на вибір.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вже оформили майже 14 тисяч електронних лікарняних
Наступна новина «ПриватБанк» попереджає про нову схему шахраїв. Приходять повідомлення про виплату за вакцинацію
Останні новини
Схожі новини