Коли Україна отримає вакцину Pfizer. У МОЗ назвали дату

Коли Україна отримає вакцину Pfizer. У МОЗ назвали дату

Україна розраховує отримати 8 мільйонів доз вакцини проти коронавірусу в межах програми COVAX. У рамках цієї програми у країну надійдуть дози вакцин від виробників AstraZeneca та Pfizer.

В ефірі одного з телеканалів очільник МОЗ Максим Степанов заявив, що вакцини AstraZeneca і Pfizer в межах програми COVAX надійдуть в Україну до 15 квітня, пише 24 канал.

«Це перша поставка в рамках COVAX, яку ми очікуємо. Якщо бути точним – 360 тисяч доз AstraZeneca і 117 тисяч доз Pfizer ми очікуємо до 15 квітня. Це та інформація, яку ми маємо від COVAX, що перша поставка має бути саме в такому обсязі й у найближчі 2-3 тижні», – сказав Степанов.

За його словами, 8 мільйонів доз – це та цифра, яку підтвердили у COVAX. Загалом до 1 червня Україна повинна отримати 1,7 мільйона доз вакцин у рамках цієї програми. І далі, починаючи з червня, повинні відбуватися постачання.

Читати також: Зеленський хоче запровадити в Україні COVID-паспорти

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за добу – понад 10,5 тисячі хворих на коронавірус
Наступна новина За добу на Волині від коронавірусу померло 11 людей
Останні новини
Схожі новини