«Ковідний госпіталь практично готовий», - Людмила Тимощук про луцький пологовий

«Ковідний госпіталь практично готовий», - Людмила Тимощук про луцький пологовий
Луцький клінічний пологовий будинок

У новому ковідному госпіталі, облаштованому на базі Луцького клінічного пологового будинку, перших пацієнтів можуть почати приймати вже за тиждень – з понеділка, 19 жовтня.

Про це «Першому» розповіла тимчасова виконувачка обов’язків начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Людмила Тимощук.

Нагадаємо, днями стало відомо, що у луцькому пологовому облаштовують госпіталь для лікування хворих на коронавірус на 250 ліжок. Водночас колектив медзакладу заявив, що це спроба знищити пологовий будинок.

Людмила Тимощук розповіла, що рішення переобладнати корпус під інфекційний шпиталь ухвалила Луцька міська рада. Коли це трапилось, посадовиці невідомо. Наразі, з її слів, відбувається зустріч персоналу з керівництвом міської ради.

«Але цей госпіталь уже включаємо в роботу – він практично переобладнаний, ліжка завезені, в четвер має бути кисень, все майже готово. Начальник міського управління охорони здоров’я повідомив, що там можуть почати приймати пацієнтів вже цього четверга, але, я думаю, що це буде в понеділок», - сказала посадовиця.

Який персонал працюватиме у ковідному шпиталі, Людмила Тимощук поки не знає.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть реконструювати пішохідні доріжки вздовж бульвару Дружби народів. Проєкт
Наступна новина У Луцьку закривають на карантин центр боротьби зі СНІДом. Працівники похворіли на коронавірус
Останні новини
Схожі новини