«Коли в системі низький тиск, знайомтесь з сусідами і ходіть до них по воду», - луцький мер

«Коли в системі низький тиск, знайомтесь з сусідами і ходіть до них по воду», - луцький мер

У випадку низького тиску в системі водопроводу міський голова Ігор Поліщук порадив лучанам знайомитись з сусідами, які живуть нижче, і ходити до них по воду.

Про це йшлося у середу, 26 жовтня, під час сесії Луцької міської ради.

Депутат Тарас Шкітер сказав, що в суботу, коли був уражений об’єкт критичної інфраструктури, у багатьох районах міста був низький тиск у системі водопроводу. Відповідно вище четвертого поверху води не було.

«Раніше ж жили якось і були сусідами. Якщо на четвертому поверсі є вода, тож може сусід із дев’ятого спуститися і набрати баклажку. Чи заплатити за це, чи й просто так. Війна – ми маємо бути згуртованими і знати, з ким живемо в одному будинку», – зауважив на це міський голова.

Директор КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк також сказав, що у випадку наступних аварій тиск у системі може бути ще нижчим. Тому в підвалах багатоповерхівок потрібно забезпечити можливість забору води.

Читайте також: «Чому вимкнення електроенергії в Луцьку - таємниця під сімома замками?» - депутат


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як лучани жили без світла та що скуповували найбільше
Наступна новина Вуличні колонки не допоможуть лучанам, коли нема світла
Останні новини
Схожі новини