Коли відкритють підземелля вежі Чарторийських у Луцьку

Коли відкритють підземелля вежі Чарторийських у Луцьку

У Луцьку підземелля вежі Чарторийських планують відкрити для відвідувачів в липні цього року.

Про це під час засідання сесії Луцькради 31 травня повідомив директор комунального підприємства «Центр розвитку туризму» Дмитро Зінько, передає «Район. Луцьк»

Відкриття підземель переносилися фактично два роки із різних причин. Бюджет реалізації Програми розвитку комунального підприємства «Центр туристичної інформації та послуг» становив 8,3 мільйона гривень. За словами Зінька, цих коштів вистачить на відкриття музейного простору окольного замку, відкриття нових робочих місць та інші нюанси, наприклад встановлення вентиляції для підтримки температурно-вологісного режиму. 

До слова, вежа Чарторийських стане однією із 10 локацій у мобільному додатку «Таємниця двох веж», який планують створювати у межах реалізації транскордонного проєкту «Таємниці двох веж: промоція історичної спадщини Луцька та Любліна через інноваційні технології»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мамі 23-річного Героя з Волині посмертно вручили нагороду сина
Наступна новина На Волині п'яний водій розбив авто і тікав від патрульних. ФОТО
Останні новини
Схожі новини