У Луцьку розроблять мобільний додаток «Таємниці двох веж» з квестом історичними пам'ятками

У Луцьку розроблять мобільний додаток «Таємниці двох веж» з квестом історичними пам'ятками

У Луцьку оголосили тендер на розроблення мобільного додатка «Таємниці двох веж». Він створюється у межах транскордонного проєкту з промоції історичної спадщини Луцька і Любліна.

Тендер розмістили на майданчику публічних закупівель Прозорро, передає ВСН

Інформацію про торги оприлюднили 5 травня, натомість аукціон відбудеться 15 числа цього ж місяця. Очікувана вартість робіт – 750 тисяч гривень. 

Йдеться про те, що замовлення застосунку здійснюється у межах реалізації транскордонного проєкту «Таємниці двох веж: промоція історичної спадщини Луцька та Любліна через інноваційні технології». 

Технічне завдання полягає у створенні мобільного додатка «Таємниці двох веж», який повинен бути українською й англійською мовами й сумісним з Android та iOS. У рамках виконання завдання необхідно: створити 3Д моделювання та анімацію 10 персонажів – героїв квесту, що відповідають 10 історичним пам’яткам туристичного маршруту; розробити віртуальні карти, де представлені історичні локації міст Луцьк та Люблін; зробити спецефекти при демонстрації аксесуарів, одягу та особистих речей, що характерні професії та соціальному статусу героїв.

Крім цього, 10 персонажів потрібно озвучити двома мовами – по 4 хвилини на кожного – історію про героя, історія про пам’ятку, три окремих фрази та спецефекти (при демонстрації аксесуарів).

Строк виконання робіт зі створення мобільного застосунку – 20 червня 2023 року.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За розтрату бюджетних коштів судитимуть директорку Шацького нацпарку і її спільників
Наступна новина «Слава Силам оборони і безпеки України!»: в Луцьку стартував продаж марок, присвячених військовим
Останні новини
Схожі новини