Коли відремонтують будівлю Любешівського коледжу, яка завалилася два роки тому

Коли відремонтують будівлю  Любешівського коледжу, яка завалилася два роки тому
Обвалена стіна Любешівського коледжу

Нарешті візьмуться відбудовувати аварійне приміщення Любешівського технічного коледжу ЛНТУ, стіна якого впала рівно два роки тому. Днями відбувся тендер на визначення підрядника.

Про це розповів в. о. директора Любешівського технічного коледжу ЛНТУ Анатолій Хомич, повідомляє Нове життя.

За його словами, наразі триває період, коли можуть бути висловлені оскарження щодо результатів проведеного аукціону. Якщо таких не буде, то орієнтовно 16-18 серпня буде укладений договір із підрядником з Луцька. Ним є «Центр соціально-трудової реабілітації інвалідів «Енергія-І» Волинської обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Анатолій Хомич нагадав: очікувана вартість робіт становить 3 мільйони гривень. Ремонт передбачає виконання ремонтно-монтажних робіт, аби був доступ до аварійного нині приміщення.

Проте для повного відновлення корпусу, приведення його в належний стан, тобто проведення капремонту, необхідно 20 мільйонів гривень.

Також повідомив, що нині проводять роботи з підготовки до нового навчального року тих приміщень, де останні два роки вчилися діти. Будуть енергозберігаючі вікна в гуртожитку, новий навіс над входом до нього та водозливи.

Нагадаємо, у серпні 2017 року обвалилась частина стіни чотириповерхового навчального приміщення Любешівського технічного коледжу ЛНТУ. Ймовірною причиною називали ремонтні роботи, які там проводились. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В окупованому Росією Криму підняли український прапор
Наступна новина Вийшла нова книга волинського письменника Володимира Лиса
Останні новини
Схожі новини