Колишній власник «Аверса» запускає в Луцьку новий телеканал

Колишній власник «Аверса» запускає в Луцьку новий телеканал

У Луцьку небазаром запрацює новий телеканал «Громадське Інтерактивне Телебачення».

Його запускає колишній власник телеканалу «Аверс» Олег Величко, повідомляє ІА Конкурент.

«Це телебачення є громадською організацією. І члени громадської організації його створили. Це не комерційна структура. Зараз відбувається тестове випробування обладнання, підготовка як творчого, так і технічного персоналу і його підбір. Ми в тестовому режимі зараз працюємо в інтернеті», – пояснив він.

Головною особливість телеканалу буде те, що у ефір зможе вийти будь-який волинянин. Кожна людина за допомогою Skype, Viber, Whatsapp, може вийти в ефір, висловити свою думку стосовно різних проблем чи й взагалі самостійно надати якусь тему для обговорення.

«В принципі це буде безцензурне телебачення. Ми й говоримо в преамбулі, що кожен громадянин може відчути себе оператором, режисером і ведучим у нашій концепції. Тому, що сьогодні технічні засоби зв’язку і комунікації дозволяють це робити. Якщо 30 років тому, коли ми починалися займатися телебаченням, цього не було. То сьогодні хороший смартфон знімає у кращій якості, ніж ті професійні камери, які були в нас у 90-х роках», – розповів Олег Величко.

За його словами, наразі «ГІТ» працює у тестовому режимі. Повноцінно він запрацює з другої половини січня.

«Це буде повноцінний канал, який транслюватиметься в кабельній мережі Луцька. Я ще хотів це робити на «Аверсі», але там були певні обставини, які не дозволяли цього робити. В такому форматі, ще в Україні не працює жодна телекомпанія», – підсумував він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як знайти роботу в Києві?
Наступна новина Лучанка у декреті навчилася шити стильні ляльки. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні