Колишнього голову Луцької РДА та його сина призначили радниками голови Івано-Франківської ОДА

Колишнього голову Луцької РДА та його сина призначили радниками голови Івано-Франківської ОДА
Ігор Ярмольський

Колишній голова Луцької райдержадміністрації Ігор Ярмольський, його син Андрій Ярмольський та колишня заступниця Інна Бас стали позаштатними радниками новообраного голови Івано-Франківської облдержадміністрації Андрія Бойчука.

Про це йдеться у розпорядженнях Андрія Бойчука від 28 та 30 грудня, оприлюднених на сайті ОДА, повідомляє ІА ВолиньPost.

Зауважимо, що загалом голова Івано-Франківської ОДА, якого Зеленський призначив 24 грудня, призначив собі 5 позаштатних радників. Усі вони працюватимуть на громадських засадах. Щоправда, ніхто з них раніше не мав стосунку до Івано-Франківська. Ці люди або з Луцька, або із Дніпра.

Інна Бас стала радником голови ОДА з соціальних та гуманітарних питань, а Ігор Ярмольський – з питань соціально-економічного розвитку. Його син Адрій Ярмольський, який є директором і засновником низки юридичних фірм у Дніпрі та Києві, буде радником з питань соціально-економічного розвитку, правового забезпечення та загальної організації діяльності облдержадміністрації.

Обов’язки позаштатного радника голови облдержадміністрації з правових питань виконуватиме Едуард Греков. Відомо, що він – член Ради адвокатів Дніпропетровської області. Проживає у Дніпрі.

Позаштатним радником голови ОДА з правових питань призначили Віталія Солов’я. Він працював заступником директора юридичного департаменту – начальником управління земельних відносин Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Зауважимо, що Андрій Ярмольський та Едуард Греков спільно є засновниками щонайменше ТзОВ «Юридична компанія «Фінкорд Інтелідженс», бенефіціарним власником якої, згідно з інформацією з відкритих джерел, є Андрій Ярмольський.

Нагадаємо, Ігор Ярмольський працював головою Луцької РДА з 2015-го до 2018 року. До цього він був Маяківським сільським головою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волиньраді стартували бюджетні слухання. Думають, як жити, коли в бюджеті - мінус 30 млн
Наступна новина Оприлюднили розклад різдвяних богослужінь у луцькому Свято-Троїцькому соборі
Останні новини
Схожі новини