Стильний і комфортний: як виглядатиме новий «Струмочок». ФОТО

Стильний і комфортний:  як виглядатиме новий «Струмочок». ФОТО
Житловий комплекс «Струмочок»

Будівельна компанія «Інвестор» створила макет одного з найбільших житлових комплексів «Струмочок», аби клієнти відчули його масштабність та побачили яким він буде.

Як розповіла маркетологиня будівельної компанії Ірина Новосад, із макетом детальніше можна ознайомитися у відділі продажів на вулиці Коперника, 13В, – повідомляє Район.Луцьк.

Наразі на площі 7 гектарів добудовують котеджі та почали зводити таунхауси. За словами Ірини, деякі будинки клієнти компанії вже купили або ж забронювали житло.

Частина макету ЖК «Струмочок»

Читати також: Тиша і чисте повітря: чому варто переселятись за місто

Реалізовуючи проект, представники компанії будуть більш детально розповідати про інші черги будівництва й інформувати потенційних клієнтів.

Ірина Новосад наголошує, що макет – це приблизна візуалізація того, що мають збудувати. В процесі реалізації проекту можливі певні зміни, але загалом будуть притримуватися цієї концепції.

«Ми завжди звертаємо увагу покупців на те, що густота населення на цій території буде абсолютно мінімальна, тому що це двоповерхова забудова: таунхауси та котеджі. Окрім того, буде велика паркова та відпочинкова зони, майданчик для занять спортом і дитячі майданчики. Ми стараємося робити великі парковки у спеціально відведених для цього місцях. Можливо, там будуть ще й гаражі, але це побачимо вже в процесі реалізації проекту», – каже Ірина.

 

Макет будівельної компанії «Інвестор» ЖК «Струмочок»

Читати також: «Струмочок» під Луцьком: «Інвестор» з пустки робить унікальне містечко. ФОТО

До слова, у цьому житловому комплексі «Інвестор» робить акцент на комфорт, безпеку та атмосферу проживання.

«Це особливий комплекс для заміського життя, де буде зовсім інший ритм. Для того, аби відчути цю атмосферу, можна відвідати «Струмочок», який ми вже збудували. І переконатися, наскільки там грамотно організовані кооператив, територія, загалом простір комплексу», – додала маркетологиня.

Нагадаємо, назвали нову акційну ціну на таунхауси у «Струмочку».

Таунхауси ЖК «Струмочок»
Дитячий та спортивний майданчики біля квартир
Дитячий майданчик
Таунхауси ЖК «Струмочок»

Макет парковки

Таунхауси

Таунхауси та приватні будинки ЖК «Струмочок»
Макет будинків ЖК«Струмочок»
Макет ЖК «Струмочок»

ЖК «Струмочок»

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Панорами Луцька із висоти пташиного польоту. ВІДЕО
Наступна новина У конфлікт базарників та облспоживспілки у Луцьку втрутяться антимонопольники
Останні новини
Схожі новини