У конфлікт базарників та облспоживспілки у Луцьку втрутяться антимонопольники

У конфлікт базарників та облспоживспілки у Луцьку втрутяться антимонопольники
Фото: Наші гроші

Антимонопольники розбиратимуться у конфлікті між підприємцями «Центрального» ринку у Луцьку та представниками облспоживспілки. 

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України. 

До антимонопольників надійшло звернення від громадської організації Асоціація захисту прав  малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь». У ньому йдеться, що Волинська облспоживспілка з початку 2019 року пропонує для підписання підприємцям «Центрального» ринку нові договори оренди торговельного місця. Умови договорів передбачають для останніх забезпечення охорони власного майна шляхом укладення договорів з охоронною фірмою, що вже охороняє майно облспоживспілки.

До слова, у переважної більшості підприємців наявні діючі договори на охорону майна, що знаходиться на торговельних місцях, з іншим охоронним  підприємством.

«Зазначені дії Волинської облспоживспілки містять ознаки зловживання монопольним (домінуючим) становищем на товарному ринку послуг з надання місць для торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами на ринках. Антимонопольники збирають докази. Волинську облспоживспілку буде притягнуто до відповідальності згідно із законодавством про захист економічної конкуренції», – йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стильний і комфортний: як виглядатиме новий «Струмочок». ФОТО
Наступна новина На Волині під час руху у вантажівки відлетіло колесо. ФОТО
Останні новини
Схожі новини