Компанія «Дмитрук» почала виробляти справжні KABANOSY

Компанія «Дмитрук» почала виробляти справжні KABANOSY

Волинська компанія «Дмитрук» першою в Україні розпочала виробництво кабаносів за ексклюзивною технологією.

Проте усі пам’ятають, як восени минулого року вона дещо шокувала новиною про повну зупинку виробництва.

«Ми вдалися до непопулярних дій: зупинили виробництво нашого основного продукту – м’ясо-ковбасних виробів, припинили співпрацю з партнерами. Фідбек був не зовсім позитивним, бо і споживачі, і партнери були розчаровані нашим рішенням. Хоча ми знали, що робимо і свідомо йшли на впровадження та виробництво нового продукту», - розповів керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук» Тарас Скорупський.

Новим продуктом, до якого компанія готувалася більш як півроку та заради якого створила нову виробничу лінію, стали СПРАВЖНІ KABANOSY.

Однак, оскільки споживчий ринок потребував звичних ковбасних виробів «Дмитрука», то, за словами Тараса Скорупського, їхня компанія вирішила продовжити почату десять років тому справу – надалі виготовляти м’ясо-ковбасні вироби, але вже під торговою маркою «М’ясний хутір».

«Нас переповнює гордість за новий продукт, ми багато сил вклали у його створення і сподіваємось, що його оцінять. Згідно домовленостей із постачальниками обладнання, наша компанія протягом року володіє ексклюзивною технологією виробництва кабаносів в Україні. Це унікальна технологія, яка дає можливість виробляти надм’ясний продукт в умовах особливого висушування», - зауважив маркетолог.

Саме технологія екстра-сушки дозволяє вмістити у 100 грамах готового продукту 185 грамів справжнього м’яса, що дає право говорити про надм’ясний продукт.

«Під час висушування м’ясо втрачає вологу, зменшується у вазі на 45-50 відсотків», - каже Тарас Скорупський.

А відсутність вологи і є гарантом тривалого зберігання кабаносів (60 діб) без холодильника.

«Це не ковбасні вироби, які потребують холоду для зберігання, це продукт, який спокійно веде себе на звичайній магазинній полиці і який можна споживати будь-де. Ми його жартома називаємо «ковбаснек». А якщо серйозно, то наші кабаноси передбачають створення нової категорії продуктів харчування, бо це і не ковбаса, але і незвичні для нас снеки. Сформувати нову категорію на ринку України – і є нашою ідеєю», - наголосив Тарас.

Поки KABANOSY виробляються у чотирьох смаках – Original (свинина), Delicate (курятина), Cheese (курятина+сир), Chili (свинина+перець чілі).

Унікальні KABANOSY ще й тим, що виготовляються без оболонки.

«Будь-який ковбасний виріб перебуває в оболонці – вона або натуральна (свинна, яловича, бараняча), або штучна. Проте виготовити продукт меншим в діаметрі, як 18 міліметрів, неможливо. Наші кабаноси значно вужчі, а для їхньої оболонки ми використовуємо альгінати – екстракти натуральних бурих водоростей, які дають можливість сформувати виріб будь-якої товщини», - розповів керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук».

KABANOSY – продукт, що виготовляється тільки з охолодженого м’яса та фасується у зручні упаковки вагою у 50 та 120 грамів.

Продукт цінний ще й тим, що не містить глутамату, глютену, фосфатів та барвників

Поки KABANOSY виробляються у чотирьох смаках – Original (свинина), Delicate (курятина), Cheese (курятина+сир), Chili (свинина+перець чілі).

«Але технологія екстра-сушки та альгінатна оболонка дозволяє «гратися» з розмірами та нетиповими смаками – сир, горіх, бекон, чилі, цибуля, часник, карамелізована цибуля… Тут якраз і можна провести паралель зі снековим ринком, де розмаїття смаків вражає», - зауважив керівник відділу маркетингу.

До слова, компанія «Дмитрук» має далекоглядні плани стосовно реалізації ПЕРШИХ СПРАВЖНІХ KABANOSY. За словами Тараса Скорупського, нормою для себе компанія встановила загальнонаціональне дистирибуційне покриття, але не виключають і експорт, який у планах складатиме 10-20 відсотків у загальній структурі реалізації.

«Компанія «Дмитрук» - на завершальному етапі отримання сертифікатів виробництва за вимогами системи HACCP (система управління критичними точками на виробництві) та IFS. Після отримання цих сертифікатів ми зможемо вийти на ринки країн Євросоюзу, а це орієнтовно – 4 квартал 2018 року», - сказав він.

«Поки ми перші в Україні. Появи конкурентів не боїмося, навпаки, чекаємо на це, адже, по-перше, це означатиме, що ми рухаємось у вірному напрямку, по-друге, це комусь подобається і по-третє - ми власноруч змінюємо ринок, якого вистачить для усіх», - поділився думками про конкурентів Тарас Скорупський.

Текст: Ірина КОСТЮК (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Била та кусала: у Луцьку водійка напідпитку опиралася поліції. ВІДЕО
Наступна новина Поліція розшукує 40-річного лучанина за скоєння розбійного нападу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини