Компанія Modern-Eхро показала, як звичний суботник можна перетворити у свято

Компанія Modern-Eхро показала, як звичний суботник можна перетворити у свято

Прекрасна погода і настрій в дусі Go Modern, що означає – «Жити! Творити! Перемагати!» — супроводжували  четверту толоку,  яку компанія Modern-Eхро Group  провела в парку імені 900-річчя Луцька.

Про це повідомляє прес-служба компанії Modern-Eхро Group.

Прибирати площу у 18 га  вийшли понад  500 працівників офісу та виробництва. Допомагати батькам у поважній справі виявили бажання понад сто дітей!  Організували толоку цього дня колеги й іншого виробничого майданчика  —  заводу Modern-Eхро у Вітебську (Білорусь).

«Ми синхронізовуємось з нашими колегами з  фронт-офісів, об`єднуємось навіть на відстані довкола єдиної цілі – змінювати світ на краще у всьому, де б не були, за що б не бралися, — прокоментував подію Петро Пилипюк, генеральний директор Modern-Eхро Group. –  У масштабах України вихід такої кількості однодумців на толоку – це подія! Сьогодні ми віддали себе місту, і це гарна традиція   Сьогодні з нами наші діти, — вони бачать найкращий приклад, своїх батьків у роботі. Посильно допомагаючи їм, вони вчаться найважливішому: зона комфорту не закінчується лише твоєю домівкою. Чисто має бути у твоєму під`їзді,  у дворі, в місті та країні. І цей день вони запам`ятають як приклад того, яким має бути життя:  злагодженим, з однодумцями, з відповідальністю за всі свої кроки. Адже життя в стилі Go Modern – це кожен день, в якому ми маємо ставати кращою версією самих себе!».

Цікаво, що цьогоріч толоку із Modern-Eхро захотіло розділити старше покоління!  Дев`ятеро жінок, слухачок  Університету Третього Віку в Луцьку  — «Волинський Акме-Університет» — прибирали територію із наймолодшими учасниками  в ігровій формі і отримали за це чарівні «нагороди» – круглі наліпки із написом «Найпрацелюбніші».  Пригадують, що коли рік тому побували на екскурсії в компанії, то були вражені масштабами: «Ми побували в Європі, — діляться враженнями. —  Але головне,  зрозуміли – у нашої країни є всі шанси збудувати таку Європу в кожному куточку».  Тож коли цього року куратор їхньої групи й мама одного з працівників компанії Василя Маркевича —  Катерина Захарівна Маркевич — повідомила про подію, — виявили бажання побути ці кілька годин частинкою Modern-Eхро.

Лариса Микитівна Жук, у минулому викладач, кухар, товарознавець: «Зараз я слухач  «Акме-Університет», староста групи з вивчення комп`ютерних програм,  ходжу в боулінг, на теніс, веду активний спосіб життя. Сьогодні отримала величезне задоволення від того, як ми працювали: дорослі хлопці носили листя, яке ми з малечею завзято згрібали, — так тішить, що вони такі ж до роботи беручкі, як і їхні батьки. Чудова погода, хороша організація і прекрасна загальна атмосфера – спасибі Modern-Eхро за позитивні емоції!

Галина Михайлівна Степаненко, у минулому військовослужбовець (ЗСУ), вийшла на пенсію старшим сержантом: «Живу природою, нашим  «Акме-Університетом», вивчаю польську мову. Ми жартуємо, що так активно тренуючи пам`ять, увагу, концентрацію, можемо легко летіти в космос. А загалом, сьогодні справжній космос подарувала нам спільна робота з дітками. Це справжня насолода спостерігати за ними, працювати разом у такій злагодженій команді».

Катерина Захарівна Маркевич: «Моя онука Злата чекала цьогорічної толоки настільки, що відмовилась від  суботнього заняття і оголосила всім, що «вона йде на важливу справу». Дитина пам`ятала в деталях все, що вібувалося з нею на толоці минулоріч,  і дуже хотіла повторення. Так, дітям потрібно було показати, як працювати з грабельками, але вони дуже швидко і з задоволенням вчаться. Їм важливо було озирнутися, і побачити, що он там працює тато, а там – мама. Вони  — у великій людській родин, і вони з того горді і щасливі».

Усіх найпрацьовитіших – і дорослих, і малих по завершенню роботи пригощав обідом департамент гостинності компанії Modern-Eхро. Group. А діти ж, крім частування і солодкого подарунка, отримали на згадку про цей день  фірмову листівку-подяку з таким надихаючим текстом: «Ти став частиною команди компанії Модерн-Експо та учасником весняної толоки 2018! Щиро дякуємо тобі за допомогу і турботу про навколишнє середовище, за створення затишку та краси на території парку нашого міста! Мodern-Eхро! Go Modern!»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Байкери, шкіра і «залізні коні»: як у Луцьку відкривали мотосезон-2018 (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Наступна новина Під Львовом п'яний прокурор збив насмерть пенсіонера
Останні новини
Схожі новини