Конкурс на гімн Луцька знову провалили

Конкурс на гімн Луцька знову провалили
Замок Любарта (фото: Навигатор Украина)

У Луцьку вчергове не вибрали гімн міста. Жоден із запропонованих варіантів не вразив конкурсну комісію.

Творчим людям міста дадуть ще один шанс – конкурс планують оголосити повторно, – йдеться на сайті Луцької міської ради.

Твори, що надійшли на конкурс, прослухали та обговорили члени конкурсної комісії – директор КЗ «Палац культури міста Луцька» Юрій Войнаровський, співачка Галина Конах, поетеса, член НСПУ Ольга Ляснюк, хоровий диригент, керівник камерного хору «Оранта» Василь Мойсіюк, композитор Віктор Тиможинський.

За результатами обговорення визначили твір, який набрав найбільшу кількість балів за підсумками двох етапів. Однак, пропозицію рекомендувати твір на розгляд сесії Луцької міської ради члени комісії не підтримали, зазначивши, що робота потребує доопрацювання.

Підсумовуючи засідання, директор департаменту культури Тетяна Гнатів зауважила, що згідно з положенням про проведення конкурсу на визначення гімну міста Луцька, черговий конкурс буде оголошено повторно.

Нагадаємо, аналогічний конкурс проводили і торік, проте тоді обрати переможця не вдалося. Члени конкурсної комісії прослухали всі композиції, які були надіслані, але за результатами обговорення так і не змогли визначити переможця.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 15-річна волинянка з'їла щурячу отруту
Наступна новина Як лучанин колядував у Вселенського патріарха Варфоломія. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні