Констанкевич заявила, що буде балотуватися в нардепи від 23 округу на Волині

Констанкевич заявила, що буде балотуватися в нардепи від 23 округу на Волині
Ірина Констанкевич у парламенті

Лучанка Ірина Констанкевич заявила, що буде балотуватися на вибори до Верховної Ради України від 23 округу у Волинській області.

Про це вона сказала під час робочої поїздки на Маневиччину та зустрічі з громадою селища Колки, повідомили на офіційному сайті обраниці. 

«Я буду балотуватися по 23 округу, бо ви стали мені рідними, а ваші проблеми стали нашими спільними. Нам вдалося багато зробити разом, початі справи потребують продовження», - зауважила Ірина Констанкевич.

Довідково. Ірина Констанкевич у 2013 та 2014 роках була головою правління Благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». У січні 2014-му обрана депутатом Луцької міської ради. У 2014 балотувалася у нардепи в окрузі №22 (м. Луцьк) і програла вибори Ігореві Лапіну. У 2016-му (після смерті нардепа Ігоря Єремеєва)  обрана народним депутатом у 23-му окрузі на Волині.  У межі 23-го округу входять Маневицький, Ківерцівський, Камінь-Каширський та Любешівський райони Волинської області. 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто з волинян поїхав на молитовний сніданок в Київ
Наступна новина У виборчому списку «Самопомочі» один волинянин. Він фермер
Останні новини
Схожі новини