Концерт Василя Чепелюка перенесли

Концерт Василя Чепелюка перенесли

У Луцьку перенесли концерт-бенефіс Народного артиста України Василя Чепелюка «Моя мистецька сповідь»: з понеділка, 29 квітня його перенесли на тиждень вперед – на понеділок 6 травня.

Про це йдеться у повідомленні Волинської обласної філармонії.

Концерт переносять «у зв’язку з технічними причинами».

Отож, концерт відбудеться 6 травня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка о 18.00.

Квитки і запрошення дійсні – запевняють у філармонії.

Як відомо, концерт присвячений 65-річчю від дня народження та 40-річчю творчої діяльності співака у Волинській обласній філармонії.

У концерті братимуть участь також виконавці та мистецькі колективи Волинської обласної філармонії, Свято-Троїцького кафедрального собору Православної Церкви України, Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка, Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Палацу культури міста Луцька, Палацу учнівської молоді, Луцького районного будинку культури.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Великодня ніч у Жидичині. Фоторепортаж
Наступна новина Митрополит Михаїл пояснив, чому привіз вогонь в Україну пізніше за делегацію УПЦ МП
Останні новини
Схожі новини