Коронавірус – контрольована пандемія, – ВООЗ

Коронавірус – контрольована пандемія, – ВООЗ
Фото ілюстративне

У Всесвітній організації охорони здоров’я назвали коронавірус COVID-19 контрольованої пандемією.

У своєму заяві ВООЗ закликає країни світу не припиняти заходи стримування коронавірусу, оскільки його можна стримати, повідомляє НВ.

«Це контрольована пандемія. Країни, які вирішили відмовитися від прийняття основних заходів з охорони здоров’я населення, можуть зіткнутися з більш масштабною проблемою і більш важким тягарем, який випаде на систему охорони здоров’я і вимагає більш жорстких заходів», – йдеться в заяві.

Крім того, в ВООЗ пропонують шукати нові методи щодо запобігання поширення коронавірусу.

«Це новий вірус, і нова ситуація. Ми вчимося, і ми повинні знайти нові способи, щоб запобігти поширенню інфекцій, щоб рятувати життя і мінімізувати вплив. У всіх країн є досвід, яким вони можуть поділитися», – зазначили у ВООЗ.

Станом на вечір 11 березня кількість інфікованих коронавірусом COVID-19 в усьому світі наблизилася до 125 тисяч осіб. На планеті вже більше 110 країн, де виявили вірус. Серед них – і Україна.

У світі оголосили пандемію у зв’язку з коронавірусом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дружині луцького бізнесмена присвоїли звання «Мати-героїня»
Наступна новина Настільна гра – чудова розвага для сімейного дозвілля
Останні новини
Схожі новини