Дружині луцького бізнесмена присвоїли звання «Мати-героїня»

Дружині луцького бізнесмена присвоїли звання «Мати-героїня»

У четвер, 12 березня, згідно з указом Президента України за материнську самовідданість та належне виховання дітей почесне звання «Мати-героїня» присвоїли волинянці Інні Князєвій, матері шістьох дітей та дружині луцького бізнесмена Олександра Князєва.

Нагороду і квіти вручили голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко і голова Волинської обласної ради Ірина Вахович на сесії облради.

Олександр Князєв розповів, що це для їх сім’ї важлива нагорода:

«Такий сюрприз був надзвичайно приємним. Дякуємо усім за приділену увагу та позитивні емоції. Ця нагорода була важливою для нас.»

Також, підприємець поділився історію знайомства з дружиною.

«Ми познайомилися близько 20 років тому. Інна дуже сподобалась, хотів справити враження. Грошей тоді в мене не було. Зате, як і сьогодні, були друзі. Зателефонували, що спіймали величезного осетра. Я попросив його заморозити, скочив у машину, 1000 км туди і 1000 км назад за 2 дні. Привіз і приготував для Інни та всіх її родичів стейки. Всі були вражені. Ключ до серця справжньої жінки — не гаманець чи діаманти, а яскраві вчинки. Думаю, кожен чоловік хоче почути від жінки — ну ти й оригінал!», – розповів Олександр.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в іще однієї жінки підозрюють коронавірус
Наступна новина Коронавірус – контрольована пандемія, – ВООЗ
Останні новини
Схожі новини