Коронавірус у Почаєві. Місто закривають на в'їзд та виїзд

Коронавірус у Почаєві. Місто закривають на в'їзд та виїзд
Фото ілюстративне

Через спалах коронавірусу місто Почаїв Тернопільської області із 10-ї години 21 квітня закривають на в’їзд та виїзд.

Про це стало відомо на позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій у Кременецькому районі, повідомив у фейсбуці перший заступник голови РДА В’ячеслав Онишкевич.

Посадовець розповів, що за останню добу хворих на коронавірус у місті побільшало на 19 осіб.

«Контрольно-пропускні пункти, які існують на території міста Почаїв, посилюються військовослужбовцями Кременецького комісаріату для здійснення патрулювання, а також працівниками і особовим складом райвідділом ДСНС в Тернопільській області для проведення дезінфекції і знезараження транспорту», – зазначив Онишкевич.

За його словами, на території Почаєва діятиме пропускна система.

«Хто не вдома - повертайтеся! Хто в Почаєві у гостях – мусите виїхати до завтрашнього ранку», – звернувся він.

Як відомо, на території Почаєва розташована Свято-Успенська Почаївська лавра (Московський патріархат), у якій підозрюють масштабний спалах коронавірусу. За інформацієї ЗМІ, настоятель відмовляється співпрацювати з медиками для проведення обстежень.

Поліція почала кримінальне провадження через порушення карантину в Почаївській Свято-Успенській лаврі. Поліцейські зафіксували скупчення людей у храмі у великодню ніч.

Нагадаємо, масштабний спалах коронавірусу стався такої у Києво-Печерській лаврі, у якій захворіло понад 100 ченців. Монастир закрили на карантин.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На сході загинув воїн із Волині
Наступна новина В Україні вже 6125 «офіційних» хворих на коронавірус. На Волині – 174
Останні новини
Схожі новини