У Лаврі посилили карантин. Поліція і Нацгвардія контролюють територію

У Лаврі посилили карантин. Поліція і Нацгвардія контролюють територію

На всій території Києво-Печерської Лаври посилили карантинні заходи, там виставили 4 пости з правоохоронців і фахівців лабораторного центру.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн пресконференції 14 квітня, пише «УП».

«Вчора ми посилили карантин в Лаврі. На території Лаври виставили 4 пости з правоохоронців і фахівців лабораторного центру. Поліція і Нацгвардія контролюють входи і виходи з території. Потрапити туди можна тільки за спеціальним дозволом.

Учора ми направили медичні бригади в Лавру. Медобстеження там пройшли 230 служителів Лаври та 68 учнів духовної семінарії. Серед них виявили хворих. Двох госпіталізували. Один відмовився від госпіталізації», – сказав Кличко.

За словами Кличка, у вівторок запланований відбір зразків для лабораторного дослідження ПЛР у служителів Київської духовної академії та семінарії.

Також зранку почали посилену дезінфекцію приміщень Києво-Печерської Лаври. Її робитимуть щодня. Як і медогляд усіх, хто мешкає на території Лаври.

Нагадаємо, станом на 12:30, 13 квітня, у Києво-Печерській лаврі було виявлено 90 випадків зараження коронавірусом. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розпочали обов'язкову обсервацію громадян, які повертаються з-за кордону, - Волинська ОДА
Наступна новина Глава УПЦ МП заявив, що на Великдень служба у храмах буде
Останні новини
Схожі новини