Коронавірус: у «відрізаному від світу» Ухані перебуває 49 українців

Коронавірус: у «відрізаному від світу» Ухані перебуває 49 українців

Посольство України у Китаї повідомило, що станом на 29 січня 2020 року посольством встановлено та підтримується контакт з 51 громадянином України.

Так, 49 осіб знаходяться в китайському місті Ухані (центр епідемії коронавірусу), одна особа — у місті Сян’ян та ще одна — у міському повіті Чжунсян міста Цзінмень, — пише Ракурс.

Також, за інформацією дипломатичного відомства України, кількість громадян, які звернулися до консульського відділу із заявою про прийняття на тимчасовий консульський облік станом на 29 січня становить 93 особи.

Відповідно до законодавства, прийняття українських громадян на консульський облік відбувається на добровільній основі, за винятком дітей, усиновлених іноземцями або громадянами України, які постійно проживають за кордоном.

Окрім цього, у посольстві додали, що станом на січень 2020 року найбільша кількість українців, які проживають у межах консульського округу посольства України в КНР та перебувають на консульському обліку, знаходиться в Пекіні.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ціна газу для населення у січні зменшиться, – «Волиньгаз Збут»
Наступна новина Обираємо героя 2019 року на «Першому»
Останні новини
Схожі новини