Ковельчани разом із мером будували снігове містечко

Ковельчани разом із мером будували снігове містечко
Фото з Фейсбук-пабліка Ковельської міської ради

Снігове містечко вирішили облаштувати у місцевому парку культури і відпочинку. Крижані цеглини складали діти й дорослі – повідомляють на Фейсбук-сторінці Ковельської міської ради.

До участі в зимовій забаві містян напередодні запросив міський голова Ігор Чайка. До слова, він і сам взяв активну участь у «будівництві». Каже, - давно подібним не займався, але такі навички зберіг з дитинства.


Координувала процес – директор Ковельської художньої школи Олена Цьомик. Саме вона була і автором проєкту снігових споруд.


“Мені дуже сподобалась ідея створити зимове містечко. Я зацікавилась цим, подивилась, що в світі робиться з цього приводу. Вирішила поєднати в одному архітектурному творі фортецю, гірку та лабіринт, - ділиться Олена Степанівна. -  Сьогодні  весело, цікаво нашим дітям.  Для дорослих теж  вийшло гарне дозвілля”.


Чимало прийшли у ковельський парк. Зокрема, у родині Парадух кажуть, що це їх спільне рішення так провести вихідний, адже дуже полюбляють саме активні розваги. 
Робота “кипіла” майже п’ять годин. 400 кубометрів снігу, 4 тони  води використали на гірку. Повністю проект завершити  ще не вдалося, але учасники розваги отримали неабиякий заряд позитиву. 

А ТАК ІНІЦІЮВАЛИ АКЦІЮ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Добова Covid-статистика: 3 094 українці захворіли, 2002 - одужали
Наступна новина В Луцьку теж організували зимові розваги
Останні новини
Схожі новини