В Луцьку теж організували зимові розваги

В Луцьку теж організували зимові розваги
Фото із сайту Луцької міської ради

Протягом вихідних днів у Луцьку тривають заходи зимового дозвілля «Сніжна зима – 2021» – повідомляє сайт Луцької міської ради.

Зокрема, на центральній алеї парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, дітей розважали аніматори, організовано цікаві заходи «Веселі санчата», «Грінч-санчата», сімейні розваги «Найкреативніший сніговик», «Снігова куля».

Окрім цього, лучани взяли участь в активних руханках, каталися на лижах та санчатах. Дорослі, діти та студенти раділи погожим дням, весело проводили час із рідними. Захід організовано Луцькою міською радою за сприяння фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

Заплановано також пленер «Снігова скульптура», до якого зголосилося 40 учасників, це переважно – студентська молодь, що навчається за мистецьким напрямком. Разом вони обирали локації та знайомились із технікою побудови скульптур.

«Цьогорічна зима – особлива для Луцька, тож ми вирішили використати з користю ту кількість снігу, що випала в нашому місті. Було організовано ряд заходів, щоб відволікти батьків та дітей від буденних справ та провести час на свіжому повітрі, насолодитися природою, снігом та насититися усіма тими емоціями, що вирували під час підготовки цього свята.

Прикро, що дошкуляє мороз, однак я думаю, що заплановані рухливі забави забезпечать гарний настрій та відпочинок лучан. Тож чекаємо на всіх у парку!», - розповіла заступниця міського голови Ірина Чебелюк.


Ще однією цікавою атракцією стала світло-музична снігова гірка наприкінці центральної алеї парку. Для багатьох маленьких (і дорослих) лучан вона чудово доповнила зимове дозвілля, запропонувавши зручне та безпечне місце для спуску на санчатах.

Поза розвагами луцька влада каже, що пам’ятає і про роботу
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковельчани разом із мером будували снігове містечко
Наступна новина У Луцькому палаці культури - спалах коронавірусу. Перенесено концерт.
Останні новини
Схожі новини