Ковельська міська рада збирається на позачергову сесію через підвищення тарифів на газ

Ковельська міська рада збирається на позачергову сесію через підвищення тарифів на газ

Мер Ковеля Ігор Чайка ініціює скликання третьої позачерговоі сесії Ковельської міської ради на 15 січня 2021 рік. Причина – зростання цін на постачання та розподіл електричної енергії, постачання та розподіл природного газу.

Про це на своїй сторінці розповів міський голова Ковеля Ігор Чайка.

«Збираємося о 10 ранку і будемо розглядати проєкт рішення про звернення депутатів ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, - щодо зростання цін на постачання та розподіл електричної енергії, постачання та розподіл природного газу. Тобто про те, що це неприпустимо! Розглядати і голосувати!», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Із лютого у Луцьку плату за опалення хочуть підняти на третину. Натомість, луцькі депутати вимагають у Зеленського та уряду не піднімати тарифи на комуналку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За кермом фури, яка розбилась у Польщі, був батько луцького спортсмена. Потрібна допомога
Наступна новина У Волиньраді перед сесійною залою встановили пандус
Останні новини
Схожі новини