Козацький дух і усвідомлення правоти допоможуть розбити ворога, – боєць тероборони Волині

Козацький дух і усвідомлення правоти допоможуть розбити ворога, – боєць тероборони Волині

«Хто хотів землі моєї, сам змішається із нею!», – написано на пряжці армійського ременя бійця Волинської бригади тероборони Вадима, командира взводу управління артилерійської батареї.

Історію бійця розповідають на сторінці 100-ї бригади тероборони Волині у фейсбуці.

Пан Вадим, позивний «Петрович», родом зі славного полкового козацького міста Ніжина. Проте свого часу зустрів дівчину-волинянку, яка й стала його дружиною.

До 24 лютого чоловік працював у банківський сфері й ніколи раніше не тримав у руках автомат. Проте, дізнавшись про широкомасштабне вторгнення, він обійняв кохану та піврічного сина Тараса й не задумуючись пішов у військкомат:

«Українці споконвіку не були завойовниками. Вони були господарями. Будували, обробляли землю – й були дуже прив’язаними до неї. Але коли на цю землю зазіхав чужинець, українець відкладав усе і брав до рук шаблю – і тоді вже стережися, клятий враже! Козацький дух і усвідомлення своєї беззаперечної правоти допоможуть нам і цього разу вщент розбити ворога й здобути Перемогу!».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вже відновили електропостачання 91 тисячі споживачів
Наступна новина На Волині планують виділити 8 мільйонів гривень на підтримку сільгоспвиробників
Останні новини
Схожі новини