Кращі миті легендарного бою Усика з російським боксером. ФОТО, ВІДЕО

Кращі миті легендарного бою Усика з російським боксером. ФОТО, ВІДЕО
Фото - ТАСС

В московському дворі спорту «Олімпійський» у суботу выдбувся фінальний бій Всеросійської боксерської суперсерії (WBSS) в першій важкій вазі. Зустрілись двоє чемпіонів світу – росіянин Мурат Гассієв та українець Олександр Усик.

На кону, крім чотирьох поясів провідних боксерських організацій, стояв також і приз Мохаммеда Алі. 

В перших раундах Гассієв ще не піддавався, але Усик виявився готовий на всі 100%. Наш боксер не знижував темп бою і постійно напружував росіянина своїм правим джебом, значно менше, пускаючи удари лівою рукою. При цьому Усик майже не пропускав, а коли це сталося, то йшов до дистанції і не давав Гасієву себе добити.

Приблизно після 8-го раунду стало зрозуміло, що Усик виграє і шанс для Мурата залишився один – нанести нокаутинговий удар, який міг вирішити фінал бою. Але Олександр Усик не дав російській стороні такого шансу. Загалом, бій тривав 12 раундів, українець переміг росіянина за кількістю балів. Записки трьох суддів дали однозначну перевагу Усику: 120: 108, 119: 109 і 119: 109.

Олександр Усик відстояв свої титули чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської колегії  (WBC) і Всеукраїнської боксерської організації (WBO), завоював чемпіонські пояси за версіями Всеукраїнської боксерської асоціації (WBA) та Міжнародної боксерської федерації (IBF), що належали Гасієву. Крім цього він завоював Приз Мохаммеда Алі та звання чемпіона за версією престижного боксерського видання The Ring.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запропонує нагородити боксера Олександра Усика званням Героя України. Про це Володимир Гройсман написав у мережі Фейсбук.

«Історична перемога нашого Олександра Усика! Вкотре він доводить - сильніше за українців у світі нікого немає! Запропоную Президенту присвоїти Олександру звання Героя України!
Слава Україні! Слава нашому Герою!»

Олександр Усик - перший українець, який отримав титул абсолютного чемпіона світу. 

Фото ТАСС

Кращі фото з відкритих джерел:


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 22 липня
Наступна новина Лучанка шукає прихисток для молодого яструба, якого знайшла у дворі
Останні новини
Схожі новини