У Луцьку відбувся міжнародний матч з боксу на підтримку ЗСУ. ФОТО

У Луцьку відбувся міжнародний матч з боксу на підтримку ЗСУ. ФОТО

У неділю, 1 жовтня, в Луцьку пройшла міжнародна боксерська матчева зустріч збірних команд Волинської області та Люблінського воєводства. Змагання приурочили до Дня захисників та захисниць України та зібрали 29 тисяч гривень на потреби ЗСУ.

Про це повідомили в ОВА. 

До волинської команди увійшли боксери з Луцька, Володимира, Ковеля, Ківерець та Горохова. А збірна Люблінського воєводства сформована з спортсменів із Хелма, Замостя та Любліна.

Турнір проходив у спортивній академії «ANT» під патронатом начальника ОВА, президента федерації боксу області Юрія Погуляйка.

Разом із польськими друзями присутні вшанували пам’ять загиблих у війні з рф хвилиною мовчання.

Під час змагань відбулось 14 боксерських поєдинків серед юнаків, юніорів, молоді, чоловіків та жінок (еліта) у різних вагових категоріях.

Відтак, за підсумками матчевої зустрічі збірна команда Волинської області перемогла команду Люблінського воєводства з рахунком 9:5.

Усі боксери були нагороджені медалями, боксерськими статуетками та гравертонами.

Крім того, представникам обох команд Тарасу Гінайлу та Конраду Рондосу вручено боксерські пояси та командні кубки. Також у номінації «Найкращий боксер» перемогли:

  • вихованець СК «Любарт», учень ШВСМ та СА «ANT» Всеволод Рибалка (в/к +92 кг),
  • боксер БК «Олімп-Хелм» Ігор Рондос (в/к 80 кг).

За сприяння в організації змагань та вагомий внесок у розвиток боксу на Волині було відзначено засновника спортивної академії «ANT» Олександра Христюка та начальника Володимирської РВА Юрія Лобача, а також представників польської сторони Конрада Рондоса та Пшемислава Мазярчука. Останні двоє після 24 лютого 2022 року із власної ініціативи забрали у свої домівки кількох волинських боксерів, надали їм житло та можливість тренуватись.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни за рік отримали 210 іпотечних кредитів за програмою «єОселя»
Наступна новина У Луцьку врятували жінку, яка намагалась скоїти самогубство
Останні новини
Схожі новини