«Кращі, ніж нові», – Недопад хвалить відремонтовані луцькі маршрутки. ФОТО

«Кращі, ніж нові», – Недопад хвалить відремонтовані луцькі маршрутки. ФОТО
Джерело фото: Фейсбук

Цьогоріч підприємство «Санрайз» відреставрувало 6 луцких маршруток. До кінця року планують зробити ще дві.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав заступник мера Луцька Григорій Недопад.

Три оновлених автобуси курсуватимуть за маршрутами №2 та №12.

«Нещодавно оглянули результати реставрації, які дійсно заслуговують на увагу. Маршрутки вийшли навіть кращими за нові, адже в процесі капремонту використали сучасні матеріали, були усунуті всі недоліки, допущені при конструюванні автобусів. Під час ремонту, від старих машин використали тільки каркас і деякі придатні деталі, все решта не підлягало ремонту через надмірну зношеність», – написав Недопад.

Він додав, що у цих маршрутках новим є практично усе, починаючи від двигуна, і завершуючи сучасним салоном. Там оновлене технічне оснащення, перетягнуті сидіння, обладнано додатковий обігрів, систему озвучення зупинок, створено умови для перевезення осіб з інвалідністю.

«За словами керівника підприємства Мирона Гневика, ремонт однієї маршрутки вартує в середньому 700 тисяч гривень, враховуючи капітальний ремонт двигуна. Двигун, як правило, обходиться в 90-120 тисяч гривень. Для такого капітального ремонту підприємство змушене залучати кредитні кошти, адже автопарк потребує невідкладного оновлення», – йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Стеляться тумани»: ранкові світлини осені на Волині. ФОТО
Наступна новина Співачка з Луцька презентувала нову пісню. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини