Красиві місця Волині з висоти пташиного польоту. ВІДЕО

Красиві місця Волині з висоти пташиного польоту. ВІДЕО

На офіційному ютуб-каналі Ukraїner опублікували відео, зняте із висоти пташиного польоту.. 

У відеоролик потрапили найкрасивіші місця історичної Волині. Із Волинської області тут лише замок Любарта та будинок архітектора Миколи Голованя. 

Окрім цього, автори відеоролику зняли Острозьку академію, тунель кохання у Клевані, історико-культурний заповідник «Самчики» у Хмельницькій області, монастир Босих Кармелітів у Бердичеві, будиночок рибалки у Старому Солотвині Житомирської області, санну трасу у Кременці, Тараканівський форт поблизу Дубно.

«Волинь – стародавній український регіон, що виходить далеко за межі сучасної Волинської області. Північний Захід України ділить Волинь із Поліссям. На Волині з'явився один із перших університетів Східної Європи, саме тут єдина в Україні санна траса і неймовірний тунель кохання, до якого з'їжджаються з усього світу. Саме такою ми побачили Волинь під час експедиції. На жаль, до цього відео потрапило не все, тож чекайте на продовження у інших форматах», – написали автори відео.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Локачах встановили камери спостереження. ФОТО
Наступна новина Ведучий зняв жартівливий відеоролик про Луцьк. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини