У Локачах встановили камери спостереження. ФОТО

У Локачах встановили камери спостереження. ФОТО
Камери спостереження у Локачах. Фото - Район.Локачі

На Волині у селищі Локачі встановили 8 камер спостереження. 

Нагляд ведеться на території школи і дитячого садка, на площі біля райдержадміністрації, а також в парку, на стадіоні, центральній площі, новій автостанції, пише Район.Локачі.

На це обладнання з місцевого бюджету витратили 102 тисячі гривень. «Картинку» з камер відеоспостереження бачить селищний голова Богдан Іус. Доступ до відео також мають місцеві комунальники, рятувальники, працівники прокуратури. А у Локачинському відділенні поліції зображення з відеореєстратора виводиться на великоформатний екран.

«Відеореєстратори Dahua 4k дають змогу бачити в реальному часі і переглядати відео в записі за досить тривалий період. Наявні шестимегапіксельні камери чітко фіксують навіть те, що відбувається у нічну пору доби. А ще вони здатні працювати певний час без електроживлення», – розповів він.

«Останнім часом в райцентрі почастішали випадки нищення комунального майна. Молодь задля розваги трощить лавочки, псує дорожні знаки, смітить в громадських місцях. Нарікають жителі і на те, що деякі горе-водії ганяють місцевими вулицями на шаленій швидкості, не думаючи про наслідки. Не усіх порушників, на жаль, вдається виявити. Тому власне і виникла нагальна потреба у придбанні системи відеофіксації», – пояснив селищний голова.

В перспективі, якщо буде така необхідність, камер відеоспостереження в Локачах може побільшати, адже наявне обладнання дозволяє збільшити їх кількість вдвічі.

Читати також: У селах на Маневичині хочуть встановити камери спостереження

Селищний голова, не виходячи із кабінету, на моніторі бачить, що відбувається у Локачах

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 7 квітня
Наступна новина Красиві місця Волині з висоти пташиного польоту. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини