Кримчани розповіли, як людей зганяють голосувати на дільниці

Кримчани розповіли, як людей зганяють голосувати на дільниці

В окупованому Криму незаконно проводять "вибори" президента Росії. Людей зганяють на дільниці, погрожуючи звільненням з роботи та іншими способами.

Користувач під ніком "RoksolanaToday&Крым" публікує історії кримчан з соцмереж про погрози на роботі, якщо ті не прийдуть проголосувати.

"На роботі заставляють йти голосувати крім свого участка на ще два інших, мовляв, там сидять спеціальні люди, які знають про те, що прийдуть з інших дільниць. І нікому нічого за це не буде", – пишуть у соцмережах.

Окрім того, дюдей примушують звітувати за участь у "виборах". Зокрема, для медиків вивісили ледь не покрокову інструкцію.

"Севастополь. Презедента, ага. І до речі, "всі на вибори" – що саме? "Всі приходите на вибори" або, може, "всі покладіть на вибори"?, – жартують користувачі.

Окрім того, багатьом погрожують звільненням з роботи.

"Сімферополь, аеропорт, будівництво. Всі Равшани і Джамшути під загрозою позбавлення трудового патенту, ну і в єдиному пориві, звичайно (йдуть голосувати), – йдеться у дописі.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині побудують ферму на 540 голів
Наступна новина В центрі міста зібралися лучани на акцію за імпічмент Порошенка
Останні новини
Схожі новини