В центрі міста зібралися лучани на акцію за імпічмент Порошенка

В центрі міста зібралися лучани на акцію за імпічмент Порошенка

Попри досить морозну погоду, більше сотні лучан зібралися на Театральному майдані в центрі міста на підтримку маршу за імпічмент, який проходить у Києві.

Про це пишуть Волинські новини.

Акція протесту проти сучасної влади, зокрема чинного президента Петра Порошенка, та на знак підтримки колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі відбувається 18 березня.

Як зазначили представники Руху нових сил на Волині, які взяли слово перед присутніми, сьогоднішня демонстрація пам’ятна, зокрема, з огляду на те, що саме чотири роки тому в цей час Росія окупувала Крим. Окупація, своєю чергою, поклала початок війні на сході України.Спікери говорили й про те, що українці втомилися від кризової ситуації в країні та потребують чесної, справедливої влади, а також прозорої діяльності правоохоронних органів.

За акцією спостерігають правоохоронці.Під час демонстрації лучани мають змогу висловитися за відставку президента. Для цього в палатках на площі збирають підписи. Окрім того, підписуючись за імпічмент керівника країни, лучани можуть вказати прізвища трьох кандидатів, гідних, на їхню думку, очолити державу.

Організатори акції зазначають, що палатки на площі стоятимуть ще близько години.

Нагадаємо, що подібна демонстрація в Луцьку відбувається не вперше.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кримчани розповіли, як людей зганяють голосувати на дільниці
Наступна новина У Волинській області можлива екологічна катастрофа через витік нафти. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини