Кримська співачка випустила трек і анімацію до Дня народження Лесі Українки. ВІДЕО

Кримська співачка випустила трек і анімацію до Дня народження Лесі Українки. ВІДЕО

Кримська співачка Юлія Качула (Окримлена), яка після окупації Крмиму переїхала на Волинь, випустила трек і анімацію до Дня народження Лесі Українки. Вона презентувала пісню на слова поетеси «Хотіла б я піснею стати».

Анімацію до кліпу створила дизайнерка Тетяна Гущина.

«До Дня рідної мови, до Дня народження надзвичайно близької мені по духу людини, волинянки, закоханої у Крим, презентую цей трек. Скажу по секрету, що Таня Гущина робила анімацію, не знаючи, що буде саме така ідея треку, але ніби відчула інтуїтивно, тому вийшло символічно і влучно. Нехай наша пісня вільно літає по світі, буяє над хибким морем сьогодення і об’єднує всі куточки нашої країни!», – розповіла співачка.

Юлія Качула народилася на Київщині, та після її народження, батьки переїхали до Криму, до Сімферополя. Після окупації Криму співачка переїхала на Волинь.
У 2014 році отримала диплом з відзнакою Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв (Київ) та здобула кваліфікацію соліста-вокаліста, артиста вокального ансамблю, викладача фахових дисциплін.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За рік у Волинській обллікарні трансплантували 26 органів
Наступна новина У луцьких супермаркетах продають сіль із Соледара за 500 гривень. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні