Кривава аварія в Польщі: автобус із дітьми потрапив у ДТП, понад 40 постраждалих. ФОТО. ВІДЕО

Кривава аварія в Польщі: автобус із дітьми потрапив у ДТП, понад 40 постраждалих. ФОТО. ВІДЕО

У Польщі у результаті зіткнення вантажівки з автобусом, який перевозив дітей та вчителів, та легковим автомобілем постраждало понад 40 осіб, четверо з них перебувають у тяжкому стані.

Аварія сталася поблизу населеного пункту Теньчин у гірському районі на півдні країни, – пише Укрінформ.

В автобусі, який віз семикласників однієї з варшавських шкіл з міста Закопане у напрямку Кракова, перебували 42 особи. Найбільше у ДТП постраждали водії вантажівки й автобуса, а також двоє учнів. Потерпілих із тяжкими травмами медичними гелікоптерами перевезено до краківських шпиталів.

Крім того, 28 осіб зазнали легких травм, а ще 14 – травм середньої складності. Тих, хто має тяжчі травми, перевозять до шпиталів Кракова та міста Мисленіце, а тих, хто не потребує шпиталізації – до розташованої поряд гімназії у населеному пункті Любень.

До рятувальної операції задіювалися п'ять гелікоптерів та багато карет «швидкої допомоги». Дорога у напрямку курортного Закопаного повністю заблокована.

Причини ДТП встановлює поліція.

Переглянути відео з місця події можна за посиланням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер зірка фільму «Любов і голуби»
Наступна новина Голова ФФУ Павелко в Луцьку хвалив Кварцяного і дякував Палиці за підтримку спорту
Останні новини
Схожі новини