Голова ФФУ Павелко в Луцьку хвалив Кварцяного і дякував Палиці за підтримку спорту

Голова ФФУ Павелко в Луцьку хвалив Кварцяного і дякував Палиці за підтримку спорту

Голова Федерації футболу України Андрій Павелко під час робочої поїздки похвалив колектив обласної Федерації футболу.

8 червня він відвідав Луцьк робочим візитом, а також скористався рідкою можливістю поспілкуватися про розвиток волинського футболу. Так, дитячо-юнацькі команди області отримали від голови ФФУ нові м’ячі, а сам чиновник добре відгукнувся про футбольну інфраструктуру області та футбольного клубу «Волинь», – повідомив у прес-службі ФФВ.

«Я дуже задоволений Федерацією футболу Волині. Вона однозначно є однією з найкращих в Україні. Дуже добре, що голова обласної ради Ігор Палиця підтримав цей вид спорту побудовою футбольних майданчиків, а голова Федерації Віталій Кварцяний, сподіваюся, віддасть волинському футболу усі свої знання, і скоро ми матимемо нових волинських зірок світового футболу», - відзначив Андрій Павелко.

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, у свою чергу, підтримав курс ФФУ у боротьбі з договірними матчами.

«Я підтримую такі починання, тому що ці всі діти мають або перемагати, або програвати чесно, а їх результати – не залежати від суддів, чиновників тощо. Я дуже вдячний голові ФФУ за те, що він подарував дітям футбольні м’ячі, а найголовніше – надію на те, що все буде гарно у нашому футболі», - додав голова облради.

У процесі зустрічі Андрій Павелко, Ігор Палиця, а також голова ФФВ Віталій Кварцяний та спортивний директор ФК «Волинь» Валентин Кошельник, обговорили подальші плани співпраці щодо розвитку інфраструктури волинського футболу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кривава аварія в Польщі: автобус із дітьми потрапив у ДТП, понад 40 постраждалих. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Скандал на Волині: голову РДА «впіймали» в робочий час в ресторані. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини