«Кривава» соціальна реклама від луцьких активістів. Оприлюднили ролик про безпеку на дорозі

«Кривава» соціальна реклама від луцьких активістів. Оприлюднили ролик про безпеку на дорозі
Скріншот із відео

Оприлюднили соціальний відеоролик, у якому показані наслідки ігнорування правил дорожнього руху велосипедистами. Відео знімали у Луцьку волонтери спільно із патрульною поліцією. У сюжеті – максимально наближена до реальності картинка, а професійні гримери намалювали «постраждалим» рани і кров.

Відео з’явилося на сторінці відеографа Олександра Слободи у фейсбуці.

Нагадаємо, у рамках флешмобу #безпекаценеіграшки, який працівники патрульної поліції організували ще до карантину, луцькі волонтери 16 червня зняли соціальний ролик про безпеку руху на дорогах. За основу сюжету молоді актори взяли саме ситуацію з велосипедистом.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

У створенні відеоролика брали участь волонтерка та громадська активістка Анастасія Рудик, актори Ольга Поліщук, Дмитро Помяновський, відеограф Олександр Слобода, гример Ольга Схаб, шість працівників патрульної поліції

 

С О Ц Р Е К Л А М А // З нагоди місяця безпеки дорожнього руху, та в рамках флеш-мобу #безпекаценеіграшки презентуємо вам ролик про безпеку руху велосепедистів 🚴🏻 ⠀ Ідея, головна роль: Anastacia Anaqot 😇 Відеомейкер: Олександр Слобода 🎬 За участі: Di Pomianovski Olya Skhab Olga Polishchuk та УПП Волинської області 🚔 Репости та лайки вітаються. #безпекаруху #соціальнийролик #зйомкареклами #роликлуцьк #велосипедисти #будьтеобережні

Posted by Олександр Слобода on Tuesday, 23 June 2020

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи розпочнеться навчання у школах 1 вересня? Що кажуть у Міністерстві оствіти
Наступна новина Відпочивальники є, але бази закриті. Що буде цього року з туристичним сезоном на Світязі
Останні новини
Схожі новини