«Круто бути будівельником»: чого навчала дітей компанія «Інвестор» на ярмарку професій

«Круто бути будівельником»: чого навчала дітей компанія «Інвестор» на ярмарку професій

У Луцьку на території торгово-розважального центру «ПортCity» провели ярмарок професій для дітей, серед найпопулярніших локацій якого був «будівельний майданчик» компанії «Інвестор».

Про це пише Район. Луцьк.

Читайте також: «Інвестор» презентував новий будинок

Дійство відбувалося у неділю, 26 серпня. Його організувало «ПортCity» разом із ГО «Велика ідея». Під час ярмарку презентували понад сто професій: від каменяра і продавця-консультанта до актора і будівельника.

Спробувати себе в ролі майстра, який зводить будівлі, пропонувала компанія «Інвестор», яка вже вчетверте долучалася до подібного заходу.

Читайте також: «Подвійна» кухня, гардероб та лоджія: «Інвестор» пропонує комфортні квартири. ПЛАНУВАННЯ

Маркетолог компанії Ірина Новосад зауважила, що рівень організації ярмарку дуже високий.

«Дуже багато дітей, всі мегаактивні. Професію будівельника презентуємо традиційно. Ми завжди привозимо цеглу, розчин, кельми. Одягаємо діток в каски, жилети, щоб повністю відчули себе будівельниками. Для дітей це дуже захоплююче заняття: брати розчин і постійно накладати його на цеглу, ніби конструктор, тільки його по-справжньому потрібно будувати», – зауважила вона.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі лікарі врятували 7-місячну дитину. ВІДЕО
Наступна новина Лучани зможуть обговорити сучасну драматургію
Останні новини
Схожі новини