Ксенія Мішина знову холостячка: стосунки з Олександром Еллертом скінчено

Ксенія Мішина знову холостячка: стосунки з Олександром Еллертом скінчено

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт вдвох оголосили про припинення стосунків за ініціативою актриси під час подорожі до Криму.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розійшлись?

Вже найближчим часом, за розкладом, що вказаний на порталі https://tv.meta.ua/, на екрани вийде новий сезон шоу "Холостячка". А от прихильників минулого сезону днями спіткало гірке розчарування. Адже стосунки холостячки Мішиної та переможця шоу Еллерта зійшли нанівець. Пара розлучилась, не дивлячись на чудовий початок спільної подорожі до Криму, яка мала стати романтичною. Проте не стала - повернулись вони вже нарізно.</p>

Хто такі Мішина та Еллерт

Минулого сезону саме Ксенія, яка самотужки виховує сина, стала головною героїнею шоу "Холостячка". Загалом це був чудовий вибір організаторів:

-Ксенія чудова акторка, грає у київських театрах;

-її фільмографія наразі складає понад 25 робіт за останні сім років;

-за плечима дівчини участь у ще декількох шоу.

Про Олександра відомо небагато - це непублічна людина, наразі він - сценарист студії "Квартал 95", тож найчастіше лишається за кадром. Та за плечима у нього вже було два шлюби.

Історія стосунків

Після перемоги у шоу стосунки Олександра та Ксенії нагадували справжню казку. Пара постійно постила спільні фото, вони навіть зробили спільні тату. Проте відносини це не врятували. Ксенія у пості в інстаграм написала, що це назавжди, і цієї людини в її житті бути не повинно. Про причини такого рішення актриса наразі не повідомляє.Олександр лише підтвердив розрив.

Обидва просять поважати особистий простір та не задавати зайвих питань. Відомо лише, що припинення стосунків не пов'язано з іншими стосунками у партнерів - наразі і Олександр, і Ксенія залишаються самотніми. Ксенія натякає на те, що стосунки переросли у драму, Олександр - на те, що Ксенія не розуміє суті цього слова. Тож чому стосунки було розірвано - залишається таємницею.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Огляди на рак шийки матки на Ковельщині: у третини жінок виявили патології
Наступна новина Де у Луцьку можна вакцинуватися від коронавірусу. АДРЕСИ
Останні новини
Схожі новини