Кухня-студія, три спальні: у Липинах продають затишний 2-поверховий будинок. ФОТО. ВІДЕО

Кухня-студія, три спальні: у Липинах продають затишний 2-поверховий  будинок. ФОТО. ВІДЕО

Розкішний цегляний двоповерховий будинок на дві квартири продається в селі Липини. Кожна з квартир налічує по 119 кВ м загальної площі та по шість сотих власної прибудинкової території. 

Житло побудоване відразу за лікарнею та неподалік від зупинки. Навколо все забудовано, є сусіди.  Як зазначає забудовник, зараз доїзд частково асфальтований, а частково ґрунтовий,  однак при здачі будинку дорога буде вимощена щебенем.


Будинок збудований з керамічної червоної цегли та утеплений пінополістирольними плитами завтовшки 10 см та мінватою. До будинку заведено всі комунікації. Також буде пофарбований фасад, а територію вимостять бруківкою та огородять парканом. В кожної квартири буде свій септик та скважина.


Цей будинок – ідеальний для великої сім’ї з маленькими дітьми. На першому поверсі – простора кухня-студія, ванна кімната, котельня та тераса. На другому рівні –  три спальні, ванна кімната 10 кВ м та гардеробна. Неподалік – школи та садочки.

Вартість:

50 000 $ (за умови повної оплати) 
55 000 $ (оплата з відтермінуванням і при сплаті першого внеску у розмірі 60% від повної вартості).


Повна здача об’єкту запланована до кінця березня 2019 року.
Телефонуйте: (066) 988-75-71.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі кікбоксери перемогли на Кубку України. ФОТО
Наступна новина Протест у волинській школі: батьки не пустили дітей на уроки через директорку
Останні новини
Схожі новини