Кулаком у лице та ногами по тілу: росіянин через ревнощі вбив волинянина

Кулаком у лице та ногами по тілу: росіянин через ревнощі вбив волинянина
Фото ілюстративне. Джерело: Politeka

Росіянина засудили на Волині за вбивство через ревнощі.

Про це стало відомо з вироку від 12 червня Ковельського міськрайонного суду Волинської області під головуванням судді Сергія Панасюка.

Уродженець Російської Федерації майже два роки тому, 13 вересня 2016 року, в обідню пору, перебуваючи у квартирі ковельчанина, поконфліктував з ним та навмисно вдарив останнього кулаком у голову.

Унаслідок удару у чоловіка виникла закрита черепно-мозкова травма з гематомами, забоєм та набряком мозку. Через 6 днів потерпілий помер.

Свою вину росіянин визнав частково. Він розповів, що у той день проходив повз квартиру потерпілого, який нібито під час перебування на заробітках із його дружиною «чіплявся» до неї.

Тож іноземець вирішив з’ясувати стосунки і зайшов у квартиру. Двері відчинила співмешканка потерпілого. Інцидент стався на кухні. Тут у той час була ще одна людина. Після того, як росіянин пред’явив претензії, господар підвівся і отримав від гостя кулаком в обличчя, від чого впав, а згодом отримав ще удари ногою по тулубу від того ж чоловіка. Росіянина після цього вигнали з квартири.

За допомогою до медиків потерпілий звернувся тільки 16 вересня, коли стан його здоров’я раптово погіршився. Ще через три дні від отриманих травм він помер.

Враховуючи, що чоловік вперше притягується до відповідальності і розкаявся у злочині, суд призначив йому покарання у вигляді 8 років ув’язнення.  

ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНИЙ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Lux FM Party Tour у Луцьку»: автограф за селфі, розіграші призів, FOOD-зона та інші сюрпризи
Наступна новина У Дніпрі частина дерева ледь не вбила жінку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини