У Дніпрі частина дерева ледь не вбила жінку. ФОТО

У Дніпрі частина дерева ледь не вбила жінку. ФОТО

12 липня на вулиці Кротова у Дніпрі величезна гілка тополі впала на капот автомобіля, припаркованого навпроти торгового центру TERRA, і зачепила жінку, що проходила повз. На місце події викликали «швидку допомогу», поліцію і комунальників.

Аварія сталася приблизно о 12:00, – повідомляє видання Інформатор.

«Я припаркувала автомобіль і пішла у справах. Коли повернулася, побачила, що тут уже працює поліція, «швидка». Величезна гілка впала на капот мого автомобіля і сильно його пошкодила. Навіть не знаю, що тепер робити і хто буде компенсувати мені ремонт», – сказала власниця пошкодженого автомобіля.

Заступник командира батальйону патрульної поліції Михайло Горобцов розповів, що гілка зачепила 43-річну жінку. Її з саднами на ногах госпіталізували в міську клінічну лікарню № 16.

На тополі, з якої впала гілка, а також на сусідніх деревах є червоні позначки. Комунальники пояснили, що ці смуги позначають, що дерево обріжуть.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кулаком у лице та ногами по тілу: росіянин через ревнощі вбив волинянина
Наступна новина «Можна раз втратити кілька хвилин і виграти життя», – Савченко про підписання декларації з лікарем
Останні новини
Схожі новини